Töltelék elkészítése
A túrót egy tálba tesszük, hozzáadjuk a pudingport, a mazsolát, a cukrot, a két tojássárgáját, valamint a négy tojás felvert fehérjét. Az egészet jól elkeverjük, hogy krémes állagot kapjunk.
Tészta előkészítése
A tésztát kinyújtjuk, majd 20×20 centiméteres négyzetekre vágjuk. A túrókrémet elosztjuk a négyzetek közepén. Két szemben lévő sarokba egy-egy negyed barackot helyezünk, majd a másik két sarkot egymásra hajtjuk és középen jól összenyomjuk, hogy ne nyíljon szét sütés közben.
Sütés
A süteményeket óvatosan sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. A tetejüket tojássárgájával megkenjük, mogyoróval megszórjuk, majd 200 fokra előmelegített sütőben kb. 15-20 percig, azaz barnulásig sütjük.
Sztori
Ami túrós, az nálunk mindig jöhet – ez a sütemény is egy nagy kedvenc!