Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Fánkok

Bodzafánk

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A bodzavirágokat megmossuk, papírtörlőn megszárítjuk, majd a virágokat a szárról leszedjük. A tojást a vaníliával és a sóval kikeverjük, majd hozzáadjuk a tejet, a liszttel elkevert sütőport több részletben, valamint a szénsavas ásványvizet. Végül a bodzavirágot óvatosan beleforgatjuk. Egy sűrű palacsintatésztát kell, hogy kapjunk. Amennyiben folyós vagy sűrű, liszttel vagy ásványvízzel korrigáljuk a tészta állagát. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2020.07.21.

Hozzávalók

Forgatáshoz

Elkészítése

A bodzavirágokat megmossuk, papírtörlőn megszárítjuk, majd a virágokat a szárról leszedjük.

A tojást a vaníliával és a sóval kikeverjük, majd hozzáadjuk a tejet, a liszttel elkevert sütőport több részletben, valamint a szénsavas ásványvizet. Végül a bodzavirágot óvatosan beleforgatjuk. Egy sűrű palacsintatésztát kell, hogy kapjunk. Amennyiben folyós vagy sűrű, liszttel vagy ásványvízzel korrigáljuk a tészta állagát.

A masszát evőkanál segítségével bő, forró olajba szaggatjuk és szép pirosra sütjük. Melegen még vaníliás-fahéjas porcukorba hempergetjük és tálaljuk.

Frissen fogyasztjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Tavasz Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is