Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Nagyi receptjei

Péksütik

Bolognais táska

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát megpucoljuk és felvágjuk, majd kevés olajban megpirítjuk Amikor a hagyma megpirult, hozzáadjuk a darált húst is. Együtt pirítjuk egy pár percig, majd felöntjük egy nagyon kevés vízzel, majd hozzáadjuk a sűrített paradicsomot.  Addig főzzük, amíg jó sűrű nem lesz. Vigyázzunk, mert könnyen leéghet! Közben kiolvasztjuk a leveles tésztát, majd 2-3 mm vékonyra nyújtjuk és […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.01.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát megpucoljuk és felvágjuk, majd kevés olajban megpirítjuk

Amikor a hagyma megpirult, hozzáadjuk a darált húst is. Együtt pirítjuk egy pár percig, majd felöntjük egy nagyon kevés vízzel, majd hozzáadjuk a sűrített paradicsomot.

 Addig főzzük, amíg jó sűrű nem lesz. Vigyázzunk, mert könnyen leéghet! Közben kiolvasztjuk a leveles tésztát, majd 2-3 mm vékonyra nyújtjuk és kis téglalapokat vágunk belőle. A téglalap egyik felét bevagdossuk, ez lesz a teteje.

Amikor a töltelékünk elkészült, a téglalap másik felébe tesszük, majd összehajtjuk és villával lenyomkodjuk a szélét.

Ezt követően sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, és 180 fokra előmelegített sütőben, körülbelül 20 percig sütjük!

 

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is