Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Burgonya, sárgarépa, hagyma felfújt recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 2 db burgonya
  • 2 szál sárgarépa
  • 1 fej vöröshagyma
  • 60 g sajt
  • 1 tojás
  • 1 evőkanál tejföl
  • 2 evőkanál étolaj
  • 2 evőkanál finomliszt
  • 1 teáskanál őrölt pirospaprika
  • kevés bors
  • só
  • őrölt kömény
  • 0,5 teáskanál szódabikarbóna

Elkészítése

A sütőformákat zsírozzuk ki. A sütőt melegítsük elő 190 fokra.

A zöldségeket hámozzuk meg, majd reszeljük le nagylyukú reszelőn. Helyezzük egy tálba és mindent keverjünk össze. A masszát kanalazzuk a sütőformákba. A tetejét még szórjuk meg kevés reszelt sajttal.

Tegyük a formákat az elmelegtett sütőbe 20-25 percre. A sütőjét mindenki maga ismeri, ezért a hőfok és az idő csak iránymutatásként szolgál.

Jó érvágyat! Jó sütést!

https://receptneked.wps.hu/nagyi-receptjei/burgonya-sargarepa-hagyma-felfujt/