Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Kalácsok, tészták

Csokis fészek

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az élesztőt a tejben és a cukorral felfuttatjuk, majd a liszthez adjuk, hozzákeverjük a sót és a maradék cukrot. Beleütjük a tojást, hozzáöntjük az olvasztott margarint, és összegyúrjuk, hogy lágy tésztát kapjunk. A tésztát meleg helyen duplájára kelesztjük. Amikor megkelt, ujjnyi vékonyra nyújtjuk, megkenjük olajjal, és egyenletesen megszórjuk mandulával. A tésztát szorosan feltekerjük, majd 2 […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.01.17.

Tésztához

Töltelékhez

A kenéshez

Elkészítése

Az élesztőt a tejben és a cukorral felfuttatjuk, majd a liszthez adjuk, hozzákeverjük a sót és a maradék cukrot. Beleütjük a tojást, hozzáöntjük az olvasztott margarint, és összegyúrjuk, hogy lágy tésztát kapjunk. A tésztát meleg helyen duplájára kelesztjük.

Amikor megkelt, ujjnyi vékonyra nyújtjuk, megkenjük olajjal, és egyenletesen megszórjuk mandulával. A tésztát szorosan feltekerjük, majd 2 cm-es darabokra vágjuk. A kis tekercsek közepét benyomjuk, hogy helyet készítsünk a tölteléknek.

A pudingport a tejjel és a cukorral sűrűre főzzük, majd egy kanál segítségével a tészták közepébe halmozzuk a pudingot. A tekercsek tetejét lekenjük tojássárgájával, és 180 fokos sütőben aranybarnára sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Reggeli
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is