Az élesztőt a langyos, cukros tejben felfuttatjuk. Amíg az élesztő dolgozik, a lisztet, porcukrot, vajat, tojásokat és egy csipetnyi sót összekeverjük egy nagy tálban. Amikor az élesztő felfutott, hozzáöntjük a lisztes keverékhez, majd alaposan összegyúrjuk, amíg puha, rugalmas tésztát nem kapunk. Ezután a tészta tetejét liszttel megszórjuk, és meleg helyen fél óráig pihentetjük, hogy szépen megkeljen.
Miután a tészta megkelt, egy tűzálló tálat vastagon kivajazunk. A tésztát körülbelül 1 cm vastagra nyújtjuk, és kis pogácsákat szaggatunk belőle. A tál aljába egy réteg pogácsát helyezünk, olvasztott vajjal megkenjük, és megszórjuk cukros kakaóporral. Ezt a rétegezést folytatjuk, amíg az összes tészta el nem fogy. Az utolsó rétegre már csak olvasztott vajat kenünk, kakaót nem szórunk rá.
Még 20 percig pihentetjük a tésztát, majd előmelegített sütőben, kis lángon (kb. 170°C) 30-40 perc alatt aranybarnára sütjük.
Tálaláskor híg vaníliapudinggal vagy vaníliasodóval kínáljuk.