Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Kalácsok, tészták

Cukros csigabiga

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóiból hagyományos módon kelesztett tésztát készítünk. Miután megkelt, körülbelül 0,5-1 cm vastagságúra nyújtjuk. A vajat megolvasztjuk, majd megkenjük vele a kinyújtott tésztát. Ezután megszórjuk porcukorral, vagy a porcukor és kristálycukor keverékével. A tésztát tekercsbe feltekerjük, majd szeletekre vágjuk, és egy tortaformába helyezzük őket, nem túl szorosan. A tetejét megszórjuk kristálycukorral, majd 180 fokon […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.13.

A tésztához

A kenéshez

Elkészítése

A tészta hozzávalóiból hagyományos módon kelesztett tésztát készítünk. Miután megkelt, körülbelül 0,5-1 cm vastagságúra nyújtjuk. A vajat megolvasztjuk, majd megkenjük vele a kinyújtott tésztát. Ezután megszórjuk porcukorral, vagy a porcukor és kristálycukor keverékével.

A tésztát tekercsbe feltekerjük, majd szeletekre vágjuk, és egy tortaformába helyezzük őket, nem túl szorosan. A tetejét megszórjuk kristálycukorral, majd 180 fokon aranybarnára sütjük.

Sztori: A recept egy olaszországi barátnőmtől származik!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is