Elkészítése
A tejben a búzadarát sűrűre főzzük, majd a tűzről levéve, állandóan keverve hozzáadjuk a vajat, a citromhéjat, a tojások sárgáját és a cukorral felvert tojásfehérjét.
Kivajazott kuglófformába öntjük, és megsütjük. Szörppel kínáljuk!
A tejben a búzadarát sűrűre főzzük, majd a tűzről levéve, állandóan keverve hozzáadjuk a vajat, a citromhéjat, a tojások sárgáját és a cukorral felvert tojásfehérjét. Kivajazott kuglófformába öntjük, és megsütjük. Szörppel kínáljuk!
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A tejben a búzadarát sűrűre főzzük, majd a tűzről levéve, állandóan keverve hozzáadjuk a vajat, a citromhéjat, a tojások sárgáját és a cukorral felvert tojásfehérjét.
Kivajazott kuglófformába öntjük, és megsütjük. Szörppel kínáljuk!
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.