Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A darát, a lisztet, a tejet, a sót, a mazsolát és a citromhéjat habverővel összekeverjük, majd legalább 1 órán át állni hagyjuk, hogy a dara megduzzadjon. A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük. Először a tojássárgákat keverjük a masszához, majd óvatosan a tojásfehérjét is hozzáadjuk. Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk a margarint, és beleöntjük a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.03.08.

Hozzávalók

Tálaláshoz

Elkészítése

A darát, a lisztet, a tejet, a sót, a mazsolát és a citromhéjat habverővel összekeverjük, majd legalább 1 órán át állni hagyjuk, hogy a dara megduzzadjon.

A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük. Először a tojássárgákat keverjük a masszához, majd óvatosan a tojásfehérjét is hozzáadjuk.

Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk a margarint, és beleöntjük a masszát. Fedőt teszünk rá, és megvárjuk, amíg a massza alja aranybarnára sül. Ekkor a masszát 4 részre választjuk, átfordítjuk, majd folyamatosan kevergetve (egy nagy villával) addig sütjük, amíg morzsákra esik szét.

Porcukorral megszórva, lekvárral tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is