Elkészítése
Hozzávalók:
Tésztához:
- 4 ek zabpehely
- 10 dkg zabpehelyliszt
- 4 ek zabkorpa
- 2 db tojás
- 1 dl tej
- só ízlés szerint
Feltéthez:
- 30 dkg karfiol
- 1 közepes vöröshagyma
- só ízlés szerint
- 8 db koktélparadicsom
- 4 ek tejföl
- 3 db főtt tojás
- 1 kávéskanál provence-i fűszerkeverék
Elkészítése:
A tészta elkészítése:
Tésztához az alapanyagokat összedolgozzuk.
A piteformát vajjal kikenjük, majd beletesszük a kikevert masszát.
A feltét elkészítése:
Megfőtt karfiolrózsákat rárakjuk, majd a szeletelt főtt tojást és szeletelt hagymát.
Meghintjük sóval, fűszerkeverékkel.
Elrendezzük rajt a félbevágott paradicsomot, és a tejföllel meglocsoljuk, majd készre sütjük.


