Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vajat a tojásokkal és a cukor felével habosra keverjük, majd a langyos tejet hozzáöntjük. A kalácsot felkockázzuk és bele áztatjuk az előbbi keverékbe. A cukor másik felét összekeverjük dióval majd meghempergetjük benne a lecsöpögtetett kalácsokat. Felét tűzálló tálba tesszük, a tetejére rátesszük az alma szeleteket és a mazsolát, majd a guba másik felét. A […]

Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Beküldte: 2011.01.02.

Hozzávalók

Elkészítése

A vajat a tojásokkal és a cukor felével habosra keverjük, majd a langyos tejet hozzáöntjük.

A kalácsot felkockázzuk és bele áztatjuk az előbbi keverékbe. A cukor másik felét összekeverjük dióval majd meghempergetjük benne a lecsöpögtetett kalácsokat.

Felét tűzálló tálba tesszük, a tetejére rátesszük az alma szeleteket és a mazsolát, majd a guba másik felét.

A végén az egészet leöntjük a megmaradt cukor tejjel és forró sütőben 180 fokon, kb. 15 perc alatt ropogósra sütjük.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is