A tejet meglangyosítjuk, majd belerakjuk az élesztőt és a cukrot, és kicsit kelni hagyjuk.
A lisztet elmorzsoljuk a zsírral, majd a többi hozzávalóval összegyúrjuk. A tésztát fél órát hűvös helyen pihentetjük.
A töltelékhez a hozzávalókat jól összekeverjük, a tejet forralva adjuk hozzá.
A tésztát vékonyra kinyújtjuk, és kb. 7×4 cm-es lapokat vágunk belőle. A tölteléket a közepébe rakjuk, majd feltekerjük. A két végénél kicsit összenyomkodjuk, mint a szaloncukor papírt. A végeit picit megvagdossuk késsel, hogy hasonlítson a szaloncukor papírhoz.
Olajozott tepsibe rakjuk, a tetejét megkenjük tojással, és előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
Ha kihűlt, vaníliás porcukorba forgatjuk.