Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csigák

Duplán túrós-epres csiga

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: Tésztához: 25 dkg túró 15 dkg teljes kiőrlésű 10 dkg zabpehely liszt fél dl tej 5 evőkanál olaj 10 dkg xilit vagy eritrit csipet só fél csomag sütőpor Töltelékhez: 25 dkg túró 25 dkg földi eper 1 vanilia kikapart magjai 1 evőkanál tejföl 10 dkg xilit Elkészítése: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, fél órát pihentetjük. […]

Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
juhaszviki
Beküldte: 2016.06.20.

Elkészítése

Hozzávalók:

Tésztához:

  • 25 dkg túró
  • 15 dkg teljes kiőrlésű
  • 10 dkg zabpehely liszt
  • fél dl tej
  • 5 evőkanál olaj
  • 10 dkg xilit vagy eritrit
  • csipet só
  • fél csomag sütőpor

Töltelékhez:

  • 25 dkg túró
  • 25 dkg földi eper
  • 1 vanilia kikapart magjai
  • 1 evőkanál tejföl
  • 10 dkg xilit


Elkészítése:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, fél órát pihentetjük.

A töltelékhez a túrót áttörjük, az epert apróra vágjuk a többi hozzávalóval összekeverjük.

A tésztát kinyújtjuk és a krémmel megtöltjük.

Feltekerjük és 2 ujjnyi vastag csigákat szelünk belőle.

Sütőpapírra tesszük és 10-15 perc alatt készre sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
juhaszviki
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is