Elkészítése
Egy tepsit vagy jénait (20*30 cm) margarinnal kikenünk, majd zsemlemorzsával megszórjuk.
A túrót a vaníliás cukorral és 2 evőkanál kristálycukorral, citromhéjjal és citromlével ízesítjük, áttörjük, majd féretesszük.
A tej 2/3-át beleöntjük egy tálba, ízesítjük 2 evőkanál cukorral és ebbe mártogatjuk bele a kenyérszeleteket és beletesszük az előkészített tepsibe.
Ha az első réteggel megvagyunk, megkenjük baracklekvárral, majd a túrós masszából teszünk rá, ismét egy réteg kenyér, majd baracklekvár, túró és addig ismételjük a rétegezést, amíg a hozzávalónk el nem fogynak. A tetejére kenyér kerüljön.
A maradék tejhez hozzáütjük a tojásokat és ezzel a tojásos-tejjel leöntjük a tetejét.
180 fokos sütőben kb 30 perc alatt megsütjük szép aranybarnára.









