Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Péksütik

Fahéjas briós

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóiból egy kellemes, lágy, hólyagos tésztát készítünk, majd duplájára kelesztjük. A kelesztés után a tésztát egyforma részekre vágjuk (ebből az adagból 32 db gombóc lett), kis gombócokká formázzuk, és hagyjuk pihenni egy jó 10 percig. A pihenés után kinyújtjuk a gombócokat, megkenjük őket olvasztott vajjal, és megszórjuk fahéjas cukorral. A tésztákat felsodorjuk, majd […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.03.

Hozzávalók

Tölteléknek

Tetejére

Elkészítése

A tészta hozzávalóiból egy kellemes, lágy, hólyagos tésztát készítünk, majd duplájára kelesztjük. A kelesztés után a tésztát egyforma részekre vágjuk (ebből az adagból 32 db gombóc lett), kis gombócokká formázzuk, és hagyjuk pihenni egy jó 10 percig.

A pihenés után kinyújtjuk a gombócokat, megkenjük őket olvasztott vajjal, és megszórjuk fahéjas cukorral. A tésztákat felsodorjuk, majd a tekercseket feltekerjük, és a tetejüket visszanyomjuk.

Az így elkészült tekercseket előmelegített sütőben készre sütjük. Amint kiveszem a sütőből, azonnal megkenem őket olvasztott vajjal, majd megszórom cukorral.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is