Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Kalácsok, tészták

Fahéjas kalács

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A lisztet összedolgozzuk a tejben felfuttatott élesztővel és a többi alapanyaggal, hogy könnyen nyújtható tésztát kapjunk. Ha túl lágy lenne, adhatunk hozzá még lisztet. A tésztát 6 kis cipóra osztjuk, és legalább fél óráig pihentetjük. Közben a margarint kikeverjük a porcukorral és az ízesítő anyagokkal. A cipókat egyenként kinyújtjuk, vékonyan megkenjük a krémmel, majd feltekerjük. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.08.31.

Tészta

Krém

Elkészítése

A lisztet összedolgozzuk a tejben felfuttatott élesztővel és a többi alapanyaggal, hogy könnyen nyújtható tésztát kapjunk. Ha túl lágy lenne, adhatunk hozzá még lisztet. A tésztát 6 kis cipóra osztjuk, és legalább fél óráig pihentetjük.

Közben a margarint kikeverjük a porcukorral és az ízesítő anyagokkal. A cipókat egyenként kinyújtjuk, vékonyan megkenjük a krémmel, majd feltekerjük. Három tekercset összefonunk, majd pihentetjük további fél óráig.

Sütés előtt megkenjük tojássárgájával, és közepes hőmérsékletű sütőben sütjük (villanysütőben 190°C-on kb. 35 percig).

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is