Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csigák

Fahéjas tejfölös csiga

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tejben felfuttatjuk az élesztőt egy kevés cukorral, hozzáadjuk a vaníliás cukrot, és annyi lisztet, hogy könnyű, lágy tésztát kapjunk. Kb. 10 percet pihentetjük, majd kinyújtjuk, a margarinnal megkenjük, a cukorral megszórjuk, feltekerjük, felszeleteljük, majd sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, és a fahéjjal elkevert tejföllel megkenjük, végül előmelegített sütőben, kb 180 fokon 15 percig sütjük. Könnyű,finom sütemény.  

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Rozsane Marrta KATALIN
Beküldte: 2013.08.10.

Hozzávalók

Elkészítése

A tejben felfuttatjuk az élesztőt egy kevés cukorral, hozzáadjuk a vaníliás cukrot, és annyi lisztet, hogy könnyű, lágy tésztát kapjunk.

Kb. 10 percet pihentetjük, majd kinyújtjuk, a margarinnal megkenjük, a cukorral megszórjuk,

feltekerjük, felszeleteljük, majd sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, és a fahéjjal elkevert tejföllel megkenjük, végül előmelegített sütőben, kb 180 fokon 15 percig sütjük.

Könnyű,finom sütemény.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Gluténmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Rozsane Marrta KATALIN
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is