Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Fánkok

Forgács fánk

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hozzávalókat egy tálba öntjük és összegyúrjuk. A tésztát kinyújtjuk, kb. 1-1,5 cm vastagra. Derelyevágóval kockákra vagy bármilyen fantázia szerinti formára vágjuk. Forró olajban gyorsan kisütjük, ezért figyelünk, hogy egyszerre ne tegyünk túl sokat az olajba. Szűrőbe szedjük, és miután az olaj lecsöpögött, fahéjas, kakaós vagy sima cukorban forgatjuk meg, és már tálalhatjuk is!

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.01.28.

Hozzávalók

Elkészítése

A hozzávalókat egy tálba öntjük és összegyúrjuk. A tésztát kinyújtjuk, kb. 1-1,5 cm vastagra. Derelyevágóval kockákra vagy bármilyen fantázia szerinti formára vágjuk.

Forró olajban gyorsan kisütjük, ezért figyelünk, hogy egyszerre ne tegyünk túl sokat az olajba.

Szűrőbe szedjük, és miután az olaj lecsöpögött, fahéjas, kakaós vagy sima cukorban forgatjuk meg, és már tálalhatjuk is!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is