Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Felfújtak

Gombafelfújt

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A felaprított zsemléket tejbe áztattam. Olajon megdinszteltem a felaprított vöröshagymát, majd hozzáadtam a felszeletelt gombát, sóztam, borsoztam, és hozzáadtam 10-15 dkg fagyasztott sült paprikát is, majd készre sütöttem. A kinyomkodott zsemlékhez adtam a tojások sárgáját, a gombás keveréket, sót, borsot és a felaprított petrezselyemzöldet, majd jól összekevertem. Végül óvatosan beleforgattam a kemény habbá vert tojásfehérjéket. […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.05.06.

Hozzávalók

Továbbá

Elkészítése

A felaprított zsemléket tejbe áztattam. Olajon megdinszteltem a felaprított vöröshagymát, majd hozzáadtam a felszeletelt gombát, sóztam, borsoztam, és hozzáadtam 10-15 dkg fagyasztott sült paprikát is, majd készre sütöttem.

A kinyomkodott zsemlékhez adtam a tojások sárgáját, a gombás keveréket, sót, borsot és a felaprított petrezselyemzöldet, majd jól összekevertem. Végül óvatosan beleforgattam a kemény habbá vert tojásfehérjéket.

Egy őzgerincformát kikentem vajjal, és morzsával megszórtam. A masszát belesimítottam a formába, majd 180 °C-on, kb. 35-40 perc alatt, tűpróbáig sütöttem.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is