Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Fánkok

Gyors fánk

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A lisztet egy keverőtálba tesszük, hozzáadjuk az összes hozzávalót, majd robotgéppel összekeverjük. A kész tésztából olajos kézzel 3 centiméter átmérőjű golyókat formálunk, majd szintén olajos kézzel 0,5-1 cm vékonyra kilapítjuk őket. Minden fánk közepét kilyukasztjuk, például a kisujjunkkal. Ezáltal nemcsak ízléses fánkokat kapunk, de könnyebben át is sülnek. A kívánt formára alakított fánkokat forró, bő […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.03.

Hozzávalók

Elkészítése

A lisztet egy keverőtálba tesszük, hozzáadjuk az összes hozzávalót, majd robotgéppel összekeverjük. A kész tésztából olajos kézzel 3 centiméter átmérőjű golyókat formálunk, majd szintén olajos kézzel 0,5-1 cm vékonyra kilapítjuk őket. Minden fánk közepét kilyukasztjuk, például a kisujjunkkal. Ezáltal nemcsak ízléses fánkokat kapunk, de könnyebben át is sülnek.

A kívánt formára alakított fánkokat forró, bő olajban sütjük, először fedő alatt, majd fedő nélkül. A kész, kihűlt fánkokat díszíthetjük csokiöntettel, megszórhatjuk porcukorral. Tálaláskor kínáljunk melléjük baracklekvárt.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is