Elkészítése
Először az összes hozzávalót összegyúrjuk, beleértve az élesztőt is, de nem futtatjuk fel előre. Szép egyenletes tésztát gyúrunk, amit kb. 0,5-1 cm vastagra nyújtunk. A kinyújtott tészta tetejét megkenjük egy kis olajjal, hogy a kakaóporos cukor jól rátapadjon. Ezt követően a sodrófával finoman átgurítjuk a tésztán, hogy a cukor és kakaó egyenletesen tapadjon rá.
Ezután a tésztát feltekerjük, majd kb. 1 cm széles szeletekre vágjuk. A karikákat a két kezünk között kicsit megformázzuk, majd tepsibe helyezzük őket. A tetejüket egy kevés tejjel meglocsoljuk (kb. 1 evőkanálnyi mennyiség elegendő).
Nem szükséges keleszteni, így azonnal süthetjük. Ha a kakaó helyett fahéjat használunk, szintén nagyon finom eredményt kapunk.

