Kevés langyos tejben az élesztőt felfuttatjuk.
A lisztet átszitáljuk, majd a kovásszal, a tojássárgákkal, a porcukorral, az olvasztott vajjal, a maradék tejjel, a sóval és citromhéjjal ízesítve a tésztát dagasztunk belőle.
ha elkészült a tészta akkor letakarva duplájára kelesztjük.
A tésztát finoman átgyúrjuk és lisztezett deszkán kisujjnyi vastagra kinyújtjuk. 8*8 cm-es négyzetekre vágjuk és a közepébe lekvárt teszünk. Feltekerjük és a két végét ujjunkkal benyomkodjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe (24*39 cm)sorakoztatjuk és felvert, cukros tojással lekenjük.
Még egyszer kelesztjük, majd előmelegített sütőben 200 fokon megsütjük. A sütés vége felé meglocsoljuk vaníliás cukorral elkevert meleg tejjel.
Porcukorral megszórva tálaljuk.