Elkészítése
Először főzzük fel a pudingot a tejjel és a cukorral, amíg sűrű, krémes állagot nem kapunk. Amíg a puding hűl, vegyük elő a fagyasztott tésztát, és hagyjuk kiengedni. Miután a tészta felengedett, nyújtsuk ki kb. fél cm vastagságúra, majd vágjuk 12 egyenlő méretű kockára.
Minden kocka egyik oldalán ejtsünk 2-3 vágást, hogy szellőzzön a tészta sütés közben. A kockák másik oldalára tegyünk egy teáskanálnyi pudingot, majd egy darab körtét helyezzünk a pudingra.
Miután mindegyik kockára rákerült a töltelék, kenjük meg a széleket felvert tojással, hogy könnyebben összetapadjanak. Hajtsuk össze a tésztakockákat, majd a széleket óvatosan nyomkodjuk össze, hogy biztosan záródjanak.
A megtöltött tésztákat helyezzük sütőpapírral bélelt tepsibe, és kenjük meg a tetejüket is tojással, hogy szép aranyszínűre süljenek. Előmelegített, 180 fokos sütőben kb. 30 percig süssük, vagy amíg a teteje aranybarna nem lesz.
Sütés után hagyjuk kissé hűlni, majd porcukorral meghintve tálaljuk. Ezek a pudinggal és körtével töltött sütemények kiválóak lehetnek egy délutáni kávé vagy tea mellé.
