Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Felfújtak

Kakaós felfújt

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A sárgákat a cukor kétharmadával habosra keverjük, a felvert fehérjéhez óvatosan hozzákeverjük a kakaót, a lisztet, a sütőport, és a két masszát elkeverjük. Kivajazott lisztezett őzgerincformába közepes hőfokon 25 perc alatt kisütjük. Tálaláskor porcukorral meghintjük.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.06.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A sárgákat a cukor kétharmadával habosra keverjük, a felvert fehérjéhez óvatosan hozzákeverjük a kakaót, a lisztet, a sütőport, és a két masszát elkeverjük.

Kivajazott lisztezett őzgerincformába közepes hőfokon 25 perc alatt kisütjük. Tálaláskor porcukorral meghintjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is