Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A lisztben elekverjük a szárazanyagokat, majd beleütjük a tojást és annyi tejet, hogy galuska keménységű tésztát kapjunk. Fél órát pihetetjük, majd meleg, de nem túl forró olajban kanalanként kisütjük. Porcukorral megszórjuk, de fogyaszthatjuk akár lekvárral is. Egy tartalmasabb leves mellé, tökéletes főétel.  

Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2016.08.22.

Hozzávalók

Elkészítése

A lisztben elekverjük a szárazanyagokat, majd beleütjük a tojást és annyi tejet, hogy galuska keménységű tésztát kapjunk.

Fél órát pihetetjük, majd meleg, de nem túl forró olajban kanalanként kisütjük.

Porcukorral megszórjuk, de fogyaszthatjuk akár lekvárral is.

Egy tartalmasabb leves mellé, tökéletes főétel.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is