Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Piték, lepények

Karamellás pite

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A sütőporos lisztből, cukorból, margarinból, tojásból és tejből sima tésztát gyúrunk. A tésztát 4 egyforma cipóra osztjuk, majd 30 percig pihentetjük hűvös helyen. Ezután egyenként kinyújtjuk a cipókat sütőlap nagyságúra, és megsütjük. Kis lángon karamellizáljuk a cukrot, hozzáadjuk az előre megmelegített tejet, majd a 3 evőkanál lisztet. A masszát simára keverjük, és amikor kihűlt, hozzáadjuk […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.06.18.

Tészta

Krém

Elkészítése

A sütőporos lisztből, cukorból, margarinból, tojásból és tejből sima tésztát gyúrunk. A tésztát 4 egyforma cipóra osztjuk, majd 30 percig pihentetjük hűvös helyen.

Ezután egyenként kinyújtjuk a cipókat sütőlap nagyságúra, és megsütjük. Kis lángon karamellizáljuk a cukrot, hozzáadjuk az előre megmelegített tejet, majd a 3 evőkanál lisztet.

A masszát simára keverjük, és amikor kihűlt, hozzáadjuk a habosra kevert margarint. A krémmel egyenként megkenjük a lapokat, és egymásra rétegezve őket visszatesszük a sütőlapra.

A kész pitét egy éjszakára állni hagyjuk, majd csak másnap szeleteljük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is