Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Fánkok

Nagyi receptjei

Kelt csörögefánk

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az élesztőt egy kevés cukorral és a meleg tejben felfuttatjuk, majd a többi hozzávalóval összegyúrjuk és alaposan kidolgozzuk a tésztát. Fél órát meleg helyen, letakarva pihentetjük. Amikor megkelt, 3 mm vastagra nyújtjuk és derelyevágóval tetszőleges formákra vágjuk. Olajban, fedő alatt sütjük aranybarnára.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Vass Laszlone
Beküldte: 2013.01.11.

Hozzávalók

Elkészítése

Az élesztőt egy kevés cukorral és a meleg tejben felfuttatjuk, majd a többi hozzávalóval összegyúrjuk és alaposan kidolgozzuk a tésztát. Fél órát meleg helyen, letakarva pihentetjük. Amikor megkelt, 3 mm vastagra nyújtjuk és derelyevágóval tetszőleges formákra vágjuk. Olajban, fedő alatt sütjük aranybarnára.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is