Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Fánkok

Nagyi receptjei

Kelt tekert rudak baracklekvárral

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az élesztőt pici cukorral a meglangyosított tejben felfuttatjuk, majd a többi hozzávalóval összegyúrjuk és jól kidolgozzuk. Langyos helyen, letakarva duplájára kelesztjük. A megkelt tésztát 4 mm vastagra kinyújtjuk, majd 1 cm széles csíkokra vágjuk. 1-1 rudat összetekerünk. Felhevített, de nem forró étolajban, lassú tűznél kisütjük.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Vass Laszlone
Beküldte: 2018.08.30.

Hozzávalók

Elkészítése

Az élesztőt pici cukorral a meglangyosított tejben felfuttatjuk, majd a többi hozzávalóval összegyúrjuk és jól kidolgozzuk.

Langyos helyen, letakarva duplájára kelesztjük.

A megkelt tésztát 4 mm vastagra kinyújtjuk, majd 1 cm széles csíkokra vágjuk. 1-1 rudat összetekerünk.

Felhevített, de nem forró étolajban, lassú tűznél kisütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is