Elkészítése
Egy edényben a vizet, a sót és a cukrot felforraljuk, majd beletesszük a zsírt. Ha teljesen felolvadt akkor a lisztet is hozzáadjuk.
Kevergetjük addig, amíg sima nem lesz és elválik az edény falától.
A tűzről levéve egyenként hozzáadjuk a tojásokat és jól elkeverjük.
Ezután csillagcsöves habzsákba töltjük a masszát és kisebb halmokat nyomunk a sütőpapírral bélelt tepsire. Kellő távolságot kell hagyni a fánkok között, mert megnőnek sütés közben.
Előmelegített, 230 fokos sütőben 5 percig sütjük, majd levesszük a hőfokot 200 fokra és további 10-15 percig sütjük.
Ha szép aranyszínűek lettek a fánkok, akkor a sütőt elzárjuk és az ajtaját résnyire kitámasztjuk. Így hagyjuk 15 percig, hogy a fánkok lassan hűljenek ki, így nem fognak összeesni.
A krém elkészítéséhez a pudingport, a tejjel, a cukorral, a liszttel és a vaníliás cukorral sűrűre főzzük, majd ha kicsit hűlt, a keményre vert tojásfehérjét és a kb 0,5 dl vízben feloldott zselatint is beleforgatjuk.
A habhoz a tejszínt kemény habbá verjük.
A kihűlt fánkok tetejét levágjuk, majd beletöltjük először a sárga krémet, utána a habot, majd a tetejüket visszatesszük.
