Elkészítése
A vizet a vajjal, csipet sóval felforraljuk. Ha felforrt, hozzáadjuk a lisztet és addig keverjük, amíg a tészta az edény falától elválik. Ekkor a tűzről levesszük és hagyjuk langyosra hűlni. Ezután hozzákeverjük egyenként az egész tojásokat. Jól kikeverjük a tésztát szép fényesre.
Sütőpapírral bélelt tepsire kb tojásnyi nagyságú halmokat rakunk (kanállal vagy vizes kézzel golyókat formálva), egymástól távolabb.
A sütőt előmelegítjük 200 fokra. Egy edényben vizet teszünk a sütőnk aljába, e fölé kerül a sütikkel teli tepsink. Így gőzös sütéssel készítjük a fánkokat szép aranybarnára kb 25 perc alatt. A sütőajtót nem szabad kinyitni az első 10-15 percben!
Elkészítjük a tejből, pudingporokból a pudingot és kihűtjük. A margarint alaposan kikeverjük 4 ek cukorral, majd összekeverjük a kihűlt pudinggal.
A kész fánkok tetejét levágjuk és megtöltjük a vaníliakrémmel, illetve a tejszínhabbal. Rátesszük a tetejét, majd porcukorral meghintjük.
Jó sütizést mindenkinek!









