Elkészítése
Tészta elkészítése
A zsírt a vízzel és egy csipet sóval felforraljuk. Folyamatosan kevergetve apránként hozzáadjuk a lisztet, amíg a massza elválik az edény falától. Levesszük a tűzről, és egyesével belekeverjük a tojásokat. A masszát hagyjuk kihűlni, majd habzsákba töltjük, és diónyi adagokat nyomunk sütőpapírral bélelt tepsibe. 200-220 fokon sütjük 15 percig, majd 180 fokon további 15 percig.
Krém elkészítése
A tojások sárgáját a cukorral és vaníliás cukorral kikeverjük. Hozzáadjuk a tejet és lassan belekeverjük a lisztet. Gőz felett sűrűre főzzük, majd beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét.
Díszítés
A kihűlt fánkok tetejét levágjuk, megtöltjük a krémmel és tejszínhabbal díszítjük. Porcukorral meghintjük.
