Elkészítése
Először 20 dkg cukrot kikeverünk 5 tojással és vaníliás cukorral. Ezután fokozatosan hozzáadjuk a keményítővel és sütőporral elkevert lisztet, majd végül hozzákeverjük a 20 dkg margarint. A meggy 3/4 részét belekeverjük a masszába egy mixer segítségével.
A masszát egy kivajazott és kilisztezett tepsibe öntjük, majd a megmaradt meggyet rászórjuk a tetejére. Az előmelegített, 180 fokos sütőbe tesszük, és 20 percig sütjük.
Amíg a tészta sül, elkészítjük a kókuszos feltétet. Egy edényben felolvasztjuk a mézet, 10 dkg cukrot, 10 dkg margarint és a tejet. Ha felolvadt, hozzákeverjük a kókuszreszeléket.
Miután a tészta első sütési szakasza lejárt, foltokban ráhalmozzuk a kókuszos masszát, majd ugyanazon a hőfokon további 20 percig sütjük, amíg a sütemény teljesen kész nem lesz.
A süteményt hagyjuk a tepsiben kihűlni, végül kockára vágjuk, és tálcán kínáljuk.
