Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Piték, lepények

Kókuszkérges meggyespite

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Először 20 dkg cukrot kikeverünk 5 tojással és vaníliás cukorral. Ezután fokozatosan hozzáadjuk a keményítővel és sütőporral elkevert lisztet, majd végül hozzákeverjük a 20 dkg margarint. A meggy 3/4 részét belekeverjük a masszába egy mixer segítségével. A masszát egy kivajazott és kilisztezett tepsibe öntjük, majd a megmaradt meggyet rászórjuk a tetejére. Az előmelegített, 180 fokos […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.29.

Tészta

Máz

Elkészítése

Először 20 dkg cukrot kikeverünk 5 tojással és vaníliás cukorral. Ezután fokozatosan hozzáadjuk a keményítővel és sütőporral elkevert lisztet, majd végül hozzákeverjük a 20 dkg margarint. A meggy 3/4 részét belekeverjük a masszába egy mixer segítségével.

A masszát egy kivajazott és kilisztezett tepsibe öntjük, majd a megmaradt meggyet rászórjuk a tetejére. Az előmelegített, 180 fokos sütőbe tesszük, és 20 percig sütjük.

Amíg a tészta sül, elkészítjük a kókuszos feltétet. Egy edényben felolvasztjuk a mézet, 10 dkg cukrot, 10 dkg margarint és a tejet. Ha felolvadt, hozzákeverjük a kókuszreszeléket.

Miután a tészta első sütési szakasza lejárt, foltokban ráhalmozzuk a kókuszos masszát, majd ugyanazon a hőfokon további 20 percig sütjük, amíg a sütemény teljesen kész nem lesz.

A süteményt hagyjuk a tepsiben kihűlni, végül kockára vágjuk, és tálcán kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is