Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gombócok, morzsák

Krumplinudli

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyát a liszttel, csipetnyi sóval és a zsírral összegyúrjuk, ujjnyi metéltekre sodorjuk, ezt egycentis darabokra vágjuk, és két tenyerünk között kis nudlikat sodrunk belőle. Sós vízben kifőzzük, az olajban pirított morzsával elkeverjük, és híg szilvalekvárral (röszterrel) kínáljuk.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.01.15.

Hozzávalók

Elkészítése

A burgonyát a liszttel, csipetnyi sóval és a zsírral összegyúrjuk, ujjnyi metéltekre sodorjuk, ezt egycentis darabokra vágjuk, és két tenyerünk között kis nudlikat sodrunk belőle. Sós vízben kifőzzük, az olajban pirított morzsával elkeverjük, és híg szilvalekvárral (röszterrel) kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is