Kevés langyos tejben felfuttatjuk az élesztőt. A lisztet átszitáljuk, majd hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt, a tojássárgákat, a porcukrot, az olvasztott margarint, a sót és a citromhéjat, és az egészet alaposan megdagasztjuk. A tésztát duplájára kelesztjük. Finoman átgyúrjuk lisztezett deszkán, majd kisujjnyi vastagságúra kisodorjuk. 8×8 cm-es négyzetekre vágjuk, a közepükbe lekvárt teszünk.
A négyzeteket feltekerjük, a két végét ujjunkkal benyomkodjuk. Én a bukták egyik felét vegyes ízzel, másik felét barackízzel töltöttem. Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük őket, olvasztott margarinnal lekenjük, és még egyszer megkelesztjük. Előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük. Porcukorral megszórva tálaljuk.