Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Kiflik

Lekváros kifli

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

Az alapanyagokból kelt tésztát gyúrunk. Felfuttatjuk az élesztőt a tejben és egy nagy tálban összegyúrjuk. Nem kell dagasztani, elég ha addig gyúrjuk, amíg laza tésztát nem kapunk. Fél órára meleg helyen kelni hagyjuk, kinyújtjuk és tányér nagyságúra szaggatjuk. A köröket négyfelé vágjuk, így háromszög formát kapunk. A szélesebb részébe tesszük a tölteléket, majd 180 fokon megsütjük. Ha kihűlt porcukorba […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.10.23.

Hozzávalók

Töltelék

Elkészítése

Az alapanyagokból kelt tésztát gyúrunk. Felfuttatjuk az élesztőt a tejben és egy nagy tálban összegyúrjuk. Nem kell dagasztani, elég ha addig gyúrjuk, amíg laza tésztát nem kapunk. Fél órára meleg helyen kelni hagyjuk, kinyújtjuk és tányér nagyságúra szaggatjuk. A köröket négyfelé vágjuk, így háromszög formát kapunk. A szélesebb részébe tesszük a tölteléket, majd 180 fokon megsütjük. Ha kihűlt porcukorba forgatjuk. Még 3 nap után is omlós és puha!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is