Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A meggyet lecsepegtetjük és a levét felfogjuk. Ha nincs 8 dl, akkor felöntjük annyi vízzel, hogy az össz mennyisége 8 dl legyen. A meggylében csomómentesre elkeverjük a pudingport és a cukrot, majd sűrűre főzzük. Ha kihűlt belekeverjük a meggyet is. A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, majd két részre osztjuk. Egy 20*34 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, majd […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
bozsoilona
Beküldte: 2018.01.18.

Tészta:

Töltelék:

Elkészítése

A meggyet lecsepegtetjük és a levét felfogjuk. Ha nincs 8 dl, akkor felöntjük annyi vízzel, hogy az össz mennyisége 8 dl legyen.

A meggylében csomómentesre elkeverjük a pudingport és a cukrot, majd sűrűre főzzük. Ha kihűlt belekeverjük a meggyet is.

A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, majd két részre osztjuk. Egy 20*34 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, majd az egyik kinyújtott lapot belefektetjük. A lapra egyenletesen rásimítjuk a meggyes krémet és befedjük a másik kinyújtott lappal.

180 fokon kb 30-40 perc alatt készre sütjük.

Ha kihűt, kockára vágjuk és porcukorral meghintjük, majd kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
bozsoilona
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is