Elkészítése
Összegyúrjuk a tészta hozzávalóit, annyi tejföllel, hogy nyújtható legyen. Betesszük a hűtőbe, amíg a tölteléket elkészítjük.
A meggyet a cukorral és a fahéjjal egy edénybe tesszük, és takaréklángon főzni kezdjük. Közben a pudingport 2 dl vízzel kikeverjük, majd ráöntjük a meggyre, és összeforraljuk pár perc alatt. Ha a fagyasztott vagy friss meggy nem engedett volna elég levet, tehetünk hozzá még vizet, hogy összesen kb. 5 dl legyen. Ha kész, hagyjuk hűlni.
A tésztát elfelezzük, kinyújtjuk, és előmelegített sütőben kb. 10-15 percig elősütjük. Közben a maradék tésztát csíkokra vágjuk. Az elősütött tésztára tesszük a tölteléket, és rácsosan befedjük.
Tojássárgájával megkenjük, és kb. 160 fokon 30-40 percig sütjük. Jó étvágyat hozzá!

