Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Tejes finomságok

Mikrós madártej

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojásfehérjéket 2 evőkanál cukorral kemény habbá verjük. A tejből 3 evőkanálnyit félreteszünk, a többit egy nagy tálba öntjük, és 750 watton 7 perc alatt felforraljuk a mikróban. A kemény habból galuskákat formázunk, és a forró tej tetejére kanalazzuk. Ezután 500 watton 4 percig főzzük tovább a mikróban, majd a kész galuskákat egy tálba szedjük. […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.11.

Hozzávalók

Elkészítése

A tojásfehérjéket 2 evőkanál cukorral kemény habbá verjük. A tejből 3 evőkanálnyit félreteszünk, a többit egy nagy tálba öntjük, és 750 watton 7 perc alatt felforraljuk a mikróban. A kemény habból galuskákat formázunk, és a forró tej tetejére kanalazzuk. Ezután 500 watton 4 percig főzzük tovább a mikróban, majd a kész galuskákat egy tálba szedjük.

A tojások sárgáját kikeverjük a maradék cukorral és a vaníliás cukorral, hozzáadjuk a vaníliás pudingport és a félretett tejet. Az egészet 750 watton 2 percig főzzük a mikróban, közben egyszer megkeverjük. A krém akkor jó, ha kissé besűrűsödik. Végül visszahelyezzük a galuskákat a krémbe, és tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is