Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Naan kenyér, glutén-, élesztőmentesen recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

A lepénykenyérhez

  • 20 dkg rizsliszt
  • 1,5 dl görög joghurt
  • 1 kávéskanál só
  • 1 teáskanál római kömény ( opcionális)
  • 1 teáskanál sütőpor

A sütéshez

  • kevés étolaj

Elkészítése

A kenyér hozzávalóit összegyúrjuk, egy könnyen gyúrható-nyújtható tésztát kell kapnunk.

4 golyót formázunk belőle és pár percig pihentetjük, majd egyenként kinyújtjuk.

Egy teflon vagy kerámia serpenyőben egy-két evőkanálnyi étolajat vagy kókuszzsírt hevítünk és közepes lángon kb 1,5-1,5 percig sütjük oldalanként.

https://receptneked.wps.hu/nagyi-receptjei/naan-kenyer-gluten-elesztomentesen/