Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Péksütik

Olajban sült bukta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tejben felfuttatjuk az élesztőt, majd hozzáadjuk a liszthez, és a többi hozzávalóval együtt alaposan összedolgozzuk. A tésztát egy órán át kelesztjük, majd vékonyra kinyújtjuk. Téglalapokra vágjuk, és megtöltjük, mint a buktát. A két végét finoman benyomkodjuk, hogy a töltelék ne folyjon ki. Forró olajban aranybarnára sütjük, majd még melegen porcukorral megszórjuk.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.05.18.

Hozzávalók

Elkészítése

A tejben felfuttatjuk az élesztőt, majd hozzáadjuk a liszthez, és a többi hozzávalóval együtt alaposan összedolgozzuk. A tésztát egy órán át kelesztjük, majd vékonyra kinyújtjuk. Téglalapokra vágjuk, és megtöltjük, mint a buktát. A két végét finoman benyomkodjuk, hogy a töltelék ne folyjon ki. Forró olajban aranybarnára sütjük, majd még melegen porcukorral megszórjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is