Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Piték, lepények

Ötletes almáspite

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A lisztet tálba öntjük, közepébe mélyedést készítünk, és a hozzávalókkal sima tésztát gyúrunk. Lisztezett deszkán kinyújtjuk, hogy a tésztánk egy 39×30 cm-es tepsi méretének megfelelő legyen. Zsírral kikent, sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük, kissé villával megszurkáljuk, majd 1 evőkanál búzadarával megszórjuk. Az alma tölteléket kifacsarjuk, és egyenletesen elterítjük a tésztán. A maradék búzadarával megszórjuk, majd félre […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.20.

Tésztához

Töltelék

Hintéshez2 evőkanál búzadara.Piskótához

A hintéshez

Elkészítése

A lisztet tálba öntjük, közepébe mélyedést készítünk, és a hozzávalókkal sima tésztát gyúrunk. Lisztezett deszkán kinyújtjuk, hogy a tésztánk egy 39×30 cm-es tepsi méretének megfelelő legyen. Zsírral kikent, sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük, kissé villával megszurkáljuk, majd 1 evőkanál búzadarával megszórjuk.

Az alma tölteléket kifacsarjuk, és egyenletesen elterítjük a tésztán. A maradék búzadarával megszórjuk, majd félre tesszük.

A piskótához feltörjük a tojásokat, hozzáadjuk a vizet, cukrot, és kézi robotgéppel felverjük, amíg fehéredik. Ezután óvatosan elkeverjük a szódabikarbónás lisztet, és egyenletesen rászórjuk az almára. Előmelegített sütőben 35 perc alatt készre sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is