Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Felfújtak

Parajfelfújt

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vajat habosra keverjük a tojássárgájával, beletesszük a kinyomkodott (vagy a főtt, lecsepegtetett, összevagdalt) parajt, egy tejben megáztatott, kifacsart és összemorzsolt zsemlét, megsózzuk, és belekeverjük a tojások habbá vert fehérjétjét. Kizsírozott puding vagy őzgerinc formába töltjük. Ha pudingformába öntjük, akkor vízben főzzük ki, ha őzgerincformába, akkor a sütőben gőzben sütjük meg. Sajtmártás illik tálaljuk.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.11.21.

Hozzávalók

Elkészítése

A vajat habosra keverjük a tojássárgájával, beletesszük a kinyomkodott (vagy a főtt, lecsepegtetett, összevagdalt) parajt, egy tejben megáztatott, kifacsart és összemorzsolt zsemlét, megsózzuk, és belekeverjük a tojások habbá vert fehérjétjét.

Kizsírozott puding vagy őzgerinc formába töltjük. Ha pudingformába öntjük, akkor vízben főzzük ki, ha őzgerincformába, akkor a sütőben gőzben sütjük meg. Sajtmártás illik tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is