A mazsolát megmossuk és a rumba áztatjuk.
Az élesztőt langyos tejben egy kávéskanál cukorral felfuttatjuk.
A vajat habosra keverjük az egyenként hozzáadott tojássárgákkal és kb 5 dkg porcukorral. Hozzákeverjük a liszt felét és a tejben felfuttatott élesztőt, majd jól kidolgozzuk.
A tésztakeveréket lisztezett munkalapra borítjuk, hozzáadjuk a maradék lisztet és alaposan összegyúrjuk, majd két részre osztjuk. Míg pihen a tészta, elkészítjük a tölteléket.
A tojásfehérjéket a cukrokkal kemény habbá verjük. A túrót összetörjük és hozzáadjuk a citrom reszelt héját, a beáztatott, majd leszűrt mazsolát és a lisztet. Végül a tojáshabot is óvatosan hozzáforgatjuk.
Az egyik tésztát kinyújtjuk és sütőpapírral bélelt tepsibe (30*20 cm) tesszük. Rásimítjuk a tölteléket, majd kinyújtjuk a másik lapot is és ráterítjük a töltelékre. Legalább fél órán át pihentetjük.
Hideg sütőbe toljuk és 180 fokon kb 30 perc alatt készre sütjük.