Elkészítése
Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A lisztet a sóval elkeverjük, majd hozzáadjuk az élesztős tejet és az olajat. Jól összedolgozzuk, és 10-15 percig dagasztjuk. Félretesszük 1 órára kelni.
A ketchupot a pizzakrémmel elkeverjük, és a paprikás szalámit apró kockákra vágjuk. Miután megkelt a tészta, két részre vágjuk és fél centiméter vékonyra nyújtjuk. Téglalapokat vágunk belőle, és az egyik felét megkenjük a szósszal, majd rárakunk a szalámiból. Rátesszük a másik felét, amit előzőleg becsíkoztunk. Jól összenyomkodjuk a szélét, hogy sütés közben ne nyíljon szét.
Megkenjük tojással a tetejét, és szezámmagot szórunk rá. Végül sütőpapírral kibélelt tepsiben 200 fokon 10-15 percig sütjük.
