Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Piték, lepények

Rebarbarás pite

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A rebarbarát forró vízzel leöntjük és 10 percig állni hagyjuk, majd lecsepegtetjük. A hozzávalókból összedolgozzuk a tésztát, kinyújtjuk, és vajazott lisztezett tepsibe tesszük. Szétterítjük rajta a túrót, beszórjuk feldarabolt rebarbarával, megszórjuk morzsával, és 180 fokon 30 percig sütjük. Tálaláskor porcukorral hintjük.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.06.29.

Hozzávalók

Elkészítése

A rebarbarát forró vízzel leöntjük és 10 percig állni hagyjuk, majd lecsepegtetjük. A hozzávalókból összedolgozzuk a tésztát, kinyújtjuk, és vajazott lisztezett tepsibe tesszük.

Szétterítjük rajta a túrót, beszórjuk feldarabolt rebarbarával, megszórjuk morzsával, és 180 fokon 30 percig sütjük.

Tálaláskor porcukorral hintjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is