Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Fánkok

Ripsz-Ropsz fánk

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

 fánk masszából olajos kézzel kis pingponglabda méretű gombócokat formázunk. Ezeket forró olajban, oldalanként körülbelül 1,5 perc alatt sütjük aranybarnára. Ügyeljünk rá, hogy az olaj hőmérséklete megfelelő legyen: ha túl forró, a fánk külseje gyorsan megsül, de a belseje nyers marad; ha pedig túl hideg, a fánkok túl sok olajat szívnak magukba. A kész fánkokat lecsepegtetjük, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Nyuszuf
Beküldte: 2013.02.08.

Hozzávalók

Elkészítése

 fánk masszából olajos kézzel kis pingponglabda méretű gombócokat formázunk. Ezeket forró olajban, oldalanként körülbelül 1,5 perc alatt sütjük aranybarnára. Ügyeljünk rá, hogy az olaj hőmérséklete megfelelő legyen: ha túl forró, a fánk külseje gyorsan megsül, de a belseje nyers marad; ha pedig túl hideg, a fánkok túl sok olajat szívnak magukba.

A kész fánkokat lecsepegtetjük, majd tálaláskor porcukorral megszórjuk, és ízlés szerint lekvárt kínálunk mellé. Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nyuszuf
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is