Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Felfújtak

Rizskoch

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A rizst víz és tej keverékében csipet sóval roppanósra főzzük. Nem gond, ha még sok rajta a tej, mivel a rizs tovább szívja magába. Miután levettük a tűzről, hozzákeverjük a kétféle cukrot és a vajat. Hagyjuk kihűlni, ügyelve arra, hogy a rizs krémes maradjon, ne legyen túl száraz, mert akkor fojtós lesz sütés után. Az […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.09.17.

Hozzávalók

Elkészítése

A rizst víz és tej keverékében csipet sóval roppanósra főzzük. Nem gond, ha még sok rajta a tej, mivel a rizs tovább szívja magába. Miután levettük a tűzről, hozzákeverjük a kétféle cukrot és a vajat. Hagyjuk kihűlni, ügyelve arra, hogy a rizs krémes maradjon, ne legyen túl száraz, mert akkor fojtós lesz sütés után.

Az egész tojásokat 1-2 kanál cukorral szinte fehéredésig felverjük, hogy háromszorosára nőjön a térfogata. A rumba áztatott mazsolát, vagy ha nincs mazsola, reszelt almát hozzáadjuk, és ezt a keveréket a kihűlt rizshez adjuk.

Alaposan kivajazott kisebb tepsibe öntjük, és 180 fokon körülbelül 30 percig sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is