Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Felfújtak

Rizskoch fügével és vanília mártással

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A rizst feltesszük a vízben főni egy csipet sóval. Amikor már majdnem beitta a vizet, hozzáadjuk a tejet és a cukrot, majd kis lángon készre főzzük. Miután a tejberizs megfőtt, hagyjuk teljesen kihűlni. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgákat kikeverjük a citrom levével, reszelt héjával és a margarinnal. A fehérjéket kemény habbá verjük, majd óvatosan a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.02.

Hozzávalók

Tálaláshoz

Elkészítése

A rizst feltesszük a vízben főni egy csipet sóval. Amikor már majdnem beitta a vizet, hozzáadjuk a tejet és a cukrot, majd kis lángon készre főzzük. Miután a tejberizs megfőtt, hagyjuk teljesen kihűlni.

A tojásokat szétválasztjuk, a sárgákat kikeverjük a citrom levével, reszelt héjával és a margarinnal. A fehérjéket kemény habbá verjük, majd óvatosan a sárgákkal együtt beleforgatjuk a kihűlt tejberizsbe.

Egy közepes tepsit kivajazunk, megszórjuk zsemlemorzsával, és belesimítjuk a rizses masszát. 180 fokon aranybarnára sütjük.

A pudingport a tejben a cukorral felfőzzük. A kész rizskochot szeletekre vágjuk, és fügével, valamint a pudingmártással tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is