Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Sajttal töltött fánk recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 30 dkg finomliszt
  • 2 db tojássárgája
  • 1 evőkanál porcukor
  • 5 dkg vaj
  • 4 evőkanál tejföl
  • 20 dkg trappista sajt

Panírozáshoz

  • finomliszt
  • 2 db tojás
  • zsemlemorzsa

Elkészítése

A lisztet, a tojások sárgáját, a porcukrot, a vajat, a tejfölt egy csipet sóval összegyúrjuk, cipóvá formázzuk és letakarva szobahőmérsékleten kb. 30 percig pihentetjük.

A tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk. Kis négyzeteket vágunk ki belőle, majd az egyik felébe sajtot teszünk, ráhajtjuk a másik felét.

Ezután bepanírozzuk és forró olajban kisütjük.

https://receptneked.wps.hu/nagyi-receptjei/sajttal-toltott-fank/