Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gombócok, morzsák

Spenótgombócok

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A felengedett spenótot lecsepegtetjük, összekeverjük a túróval, tojással a sajt felével, a liszttel,sózzuk, borsozzuk és jól összedolgozzuk. Lisztezett kézzel gombócokat formálunk, és lobogó vízbe kifőzzük. Csepegtessük le, olvasztott vajjal leöntve, sajttal megszórva tálaljuk.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.06.30.

Hozzávalók

Elkészítése

A felengedett spenótot lecsepegtetjük, összekeverjük a túróval, tojással a sajt felével, a liszttel,sózzuk, borsozzuk és jól összedolgozzuk. Lisztezett kézzel gombócokat formálunk, és lobogó vízbe kifőzzük. Csepegtessük le, olvasztott vajjal leöntve, sajttal megszórva tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is